Te koop: Philips de Goedestraat 152 , VLAARDINGEN

Keurig onderhouden 4 kamer maisonnette woning op de 5e en 6e (bovenste) woonlaag met berging in de onderbouw en zonnig gelegen balkon op het westen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een individuele c.v. installatie. Recentelijk is de badkamer vernieuwd. Het complex is voorzien van een afgesloten portiek met intercom en een liftinstallatie.

Indeling:
5e verdieping:
Entree appartement, tochthal met laminaatvloer. Hal met laminaatvloer en toilet met tegelvloer, betegelde wanden, hangend closet en verlaagd plafond met inbouwverlichting. Woonkamer met laminaat vloer, vaste kast, verlaagd plafond met inbouwspots, kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Woningbreed balkon (West) ca. 4.75m x 1.35m met zonwering. Keuken met tegelvloer, m.d.f. delen plafond, vanillekleurig front, in U opstelling, kunststof aanrechtblad, betegelde wanden, r.v.s. spoelbak, 5 pits gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, apothekerskast en 2 carrouselkasten. Kunststof kozijn met isolerende beglazing en ventilatierooster. Meterkast met 5 groepen elektra en aardlekschakelaar.

6e verdieping:
Overloop met extra bergruimte boven het trapgat. Badkamer met modern betegelde wanden en vloer, hoekdouchecabine met thermostatische kraan, wastafelmeubel, wasmachine- en drogeropstelling.
Slaapkamer ca. 4.70m x 3.20m met laminaatvloer. Slaapkamer ca. 4.10m x 2.20m met vaste kast.
Slaapkamer ca. 3.05m x 2.45m met laminaatvloer, vaste kast met c.v. VR combiketel.
Berging in de onderbouw.

Algemeen:
– woonoppervlakte ca. 79m2 GO wonen.
– Actieve vereniging van eigenaren; bijdrage € 175,00 per maand.
– Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en c.v. installatie.
– Berging in onderbouw.
– Erfpacht € 55,36 per jaar, tot 30 juni 2057; vaste canon.
– Oplevering: In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.