Te koop: Parallelweg 30 , VLAARDINGEN

Een compleet verbouwde woning, met oog voor details, om snel te betrekken. Deze royale benedenwoning met souterrain is volledig onder handen genomen. Op de begane grond treft u een woonkamer-en-suite met originele ornamenten op het plafond, en een compleet vernieuwde keuken aan. In het souterrain zijn twee ruime slaapkamers, een studeer/slaapkamer en een compleet vernieuwde badkamer. Vanuit het souterrain heeft u toegang tot de tuin.
De woning is van binnenuit helemaal uit gevlakt door de vloeren waar nodig op te hogen.

INDELING:
Entree begane grond.
Tochtportaal, hal met trapkast (nieuwe elektra voorzieningen), trap naar het souterrain.
Compleet vernieuwd toilet. sfeervolle woonkamer-en-suite (ca. 9,55 x 3,70) met fraaie schuifseparatie/kast, glad gestuukte wanden, originele, herstelde ornamenten plafonds en kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas. Aan de achterzijde toegang tot een balkon.

Keuken (ca. 4,15 x 1,95) met nieuw keukenblok voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap.Ook vanuit de keuken toegang tot het balkon.

Balkon (ca. 3,70 x 1,20) op het noorden.

Souterrain: overloop met keurig nette opstelplaats voor een wasmachine en de cv-combiketel.

Badkamer (ca. 3,05 x 1,95) achterzijde compleet nieuw aangelegd met douche, wastafel en tweede toilet.

Slaapkamer 1 (ca. 5,00 x 3,70) met kunststof kozijnen.
Slaapkamer 2 (ca. 4,50 x 3,70) met kunststof kozijn met deur naar achtertuin.
Studeer/slaapkamer (ca. 3,40 x 1,95) met kunststof kozijnen en deur naar achtertuin.

Tuin (ca. 8,55 x 6,00) op het noorden met een achterom.

Oplevering: in overleg/kan snel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 110m2
– gelegen op eigen grond
– alles vernieuwd: elektra, leidingen, meterkast, cv-installatie, keuken, badkamer, toilet, enz.
– op loopafstand van winkels en station Vlaardingen Centrum
– diverse openbare voorzieningen binnen handbereik: scholen, bioscoop, (toekomstige) metrolijn richting Rotterdam en Hoek van Holland, restaurants, enz.
– VVE ingeschreven bij kamer van koophandel, geen maandelijkse bijdrage
– oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.