Te koop: Oranjestraat 5 , VLAARDINGEN

Leuke tussenwoning gelegen in het populaire Oostwijk van Vlaardingen op loopafstand van het centrum en de haven. Nabij scholen, kinderopvang en het openbaar vervoer. Deze 4/5 kamer woning is altijd goed onderhouden, beschikt over een ruime tuin en ligt op een rustige locatie. Intern is de woning wat gedateerd en moet worden opgefrist.

Entree woning. Gang. Woonkamer van ca. 23 m2 met laminaat vloer, meterkast, schuifpui naar de tuin en open keuken. De keuken is L-vormig en voorzien van genoeg kast- en laderuimte, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en ruimte voor een vriezer. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met douche, mechanische ventilatie, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. De onderhoudsvrije tuin gelegen in het noord-oosten is ca. 25 m2 met houten schuur voorzien van elektra.

Trapopgang naar de 1e verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer. Slaapkamer 1 (ca. 2.55×4.50) met nette laminaatvloer. Slaapkamer 2 (ca 1.90×3.70) met nette laminaatvloer en inbouwkast. Slaapkamer 3 (ca. 2.55×3.20) met nette laminaatvloer. Waskamer (ca. 2.70×1.90) met nette laminaatvloer, cv ketel en toegang tot kruip/bergruimte.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 82m2
– gelegen op 88m2 eigen grond
– verwarming en warm water middels cv combiketel, bouwjaar 2015
– elektra 4 groepen+aardlekschakelaar
– volledig voorzien van dubbelglas, houten kozijnen
– nieuwe dakbedekking platte daken, bitumen 2015
– buitenschilderwerk gevel en houtwerk 2018
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.