Te koop: Oosthavenplaats 36 , VLAARDINGEN

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Midden in het centrum van Vlaardingen gelegen 4-kamer split-level woning. De woning heeft veel lichtinval en een speelse uitstraling mede door de verschillende niveaus. Daarnaast beschikt de woning over een tweetal buitenruimten zoals een balkon en een dakterras. De ligging is ideaal met het centrum, winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

Los aangeboden parkeerplaats in onderliggende parkeergarage! € 12.500,= k.k.

Indeling:

Begane grond.
Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis.

2e verdieping (niveau 1).
Entree. Hal met modern toilet en trap naar de woonverdieping.

Niveau 2.
Ruime, lichte woonkamer met toegang tot het balkon, open keuken en trap naar het tussen niveau. De open keuken is voorzien van een wandkeukenblok in hoekopstelling met bovenkasten in houtlook uitvoering. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron en een koel/vries combinatie. Het zonnige balkon is over de gehele breedte van het appartement.

Niveau 3 (tussenniveau):
Overloop met toegang tot slaapkamer 1. Slaapkamer 1 is ca. 10 m2 en voorzien van twee dakramen. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot een extra kamer. Deze kamer is ca. 6 m2 en voorzien van een schuifwandenkast.

Niveau 4:
Overloop met bergkast en toegang tot de overige vertrekken. Luxe, recent verbouwde, badkamer met inloopdouche voorzien van een regendouchekop en losse handdouche, zwevend 2e toilet en wastafelmeubel. Slaapkamer van ca. 10 m2. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het dakterras. Het dakterras is ca. 7 m2 en heeft uitzicht op het centrum van Vlaardingen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 75 m²
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– de VVE is actief en de bijdrage voor de VVE bedraagt € 296,= per maand inclusief voorschot vaste lasten
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 93,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.