Te koop: Oosthavenplaats 12 , VLAARDINGEN

Midden in het centrum van Vlaardingen gelegen speels ingedeelde, 4-kamer split-level woning. De woning heeft veel lichtinval en een ruimtelijke uitstraling mede door de verschillende niveaus en een vide. Daarnaast beschikt de woning over een tweetal buitenruimten zoals een dakterrasje en een balkon. en is aan de zuidzijde voorzien van een dakterras. De ligging is ideaal met het centrum, winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

Indeling

2e verdieping (niveau 1):
Entree, royale hal met portaal, modern toilet, meterkast, geverfde hard houten binnentrappen naar de woonkamer.

niveau 2:
Woonkamer van ca. 30 m² met hoekkeuken en veel lichtinval; hoekkeuken in grijze kleurstelling met plavuizen vloer antraciet kleurig aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en losse koelkast en magnetron. Via de woonkamer is de toegang naar een balkon over de gehele breedte.

niveau 3 (tussenniveau):
In open verbinding met de woonkamer met studiehoek van totaal ca. 8 m2 en goede lichtinval door aansluitende vide en 2 Velux dakramen. Slaapkamer van ca. 8,0m² met schuifkastenwand.

niveau 4:
Overloop met bergkast en vide, toegang naar terras op het zuiden van ca. 8 m²; Moderne badkamer met ligbad/douchecombinatie, zwevend 2e toilet, wastafel met meubel en 80 liter boiler; Slaapkamer van ca. 12m² ook met toegang naar eerder genoemd terras.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 85 m²
– Erfpachtcanon (fiscaal aftrekbaar) € 92,74 per jaar. De canon wordt vijfjaarlijks herzien voor het eerst per 1-1-2024 en
het recht loopt tot 01-01-2029. De mogelijkheid bestaat erfpacht om te zetten naar eigen grond. Indicatie koopsom van de grond bedraagt € 21.000,00. Bovenstaande is een richtbedrag. Aan een indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.
– de kozijnen zijn in hard hout uitgevoerd en vzv dubbel glas
– verwarming middels een cv blokverwarmingsinstallatie
– het wooncomplex is vzv een lift
– De VVE is actief en de bijdrage voor de VVE bedraagt €309,64 per maand inclusief verwarmingskosten, opstal- en
brandverzekering
– Kelderberging
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.