Te koop: Oosthavenkade 40 E, VLAARDINGEN

NOG MAAR 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR! (APPARTEMENT 3). GRIJP DEZE UNIEKE KANS.
In het statige voor­malige Hollandia-gebouw aan de Oosthavenkade rea­li­seert HERMON Erfgoed 14 ex­clu­sie­ve stads­apparte­men­ten. Hier woont u op een van de mooi­ste lo­ca­ties in het his­tori­sche stads­hart van Vlaardingen.

Met het brui­sende water­sport­leven in de Oude Haven voor de deur, alle be­lang­rijke voor­zie­ningen in de on­mid­del­lijke na­bij­heid en een ideale uit­vals­basis naar de Rand­stad en ver daar­buiten.

Voeg hierbij de roem­rijke ge­schiede­nis van dit sta­tige pand dat jaren­lang het kantoor vormde van Melkfabriek Hollandia en u begrijpt on­middel­lijk de pointe van onze slogan: ‘Met uw neus in de boter’. Mogen wij u mee­voeren naar het ver­leden, het heden en de toe­komst?

Het Hollandia-gebouw bevat vier verschillende unieke bouwlagen: een souterrain, begane grond, eerste verdieping en een tweede verdieping. Elk appartement heeft eigen unieke kenmerken en zijn voorzien van een eigen berging in het souterrain.

De appartementen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk. In overleg met de koper kan hier een keuze worden bepaald.

Wonen in het markante Hollandia-gebouw is een voorrecht. Via de indrukwekkende voordeur treedt u binnen in een imposante hal met vide, waar een authentiek daklicht een unieke sfeer creeert. Ook het statige eikenhouten trappenhuis met het prachtige glas-in-lood ‘Hollandia Melkmeisje’ draagt bij aan de grandeur van de entree. Bij de herbestemming worden bovendien de vroegere weidelandschappen in de hal teruggebracht.

Uw interesse gewekt? U ben van harte welkom op ons kantoor voor alle informatie over de 14 appartementen. De verkoop is gestart!