Te koop: Nieuwe Damlaan 537 , SCHIEDAM

Fijn 4 (voorheen 5) kamer appartement met zonnig balkon op de 7e verdieping van het goed onderhouden appartementencomplex ‘Damstaete’. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, voldoende bergruimte en een royale woonkamer. Het complex is gelegen op loopafstand van Station Nieuwland. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, supermarkten en scholen. De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt met speelplek voor de deur.

Indeling

Begane grond
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau liften, trappenhuis en toegang tot bergingen.

7e verdieping.
Entree. Tochthal met meterkast. Hal met toilet, vaste kast en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime doorgebroken woonkamer van ca. 30 m2 met vaste kast en toegang tot het zonnige balkon. Het balkon is ca. 9 m2 en gelegen aan de achterzijde van het appartement. Doordat de woning is gelegen op de 7e etage heb je een vrij uitzicht over Schiedam Nieuwland. Nette keuken voorzien van een wandkeukenblok aan beide zijdes voorzien van voldoende kast- en opbergruimte, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. In de keuken zit een vaste kast waar de opstelplaats is gevestigd van de elektrische boiler.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers. Slaapkamer 1 is ca. 11 m2 en gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon. De overige twee slaapkamers (ca. 11 m2 en ca. 12 m2) zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een nette vloer- en wandtegel, douche en wastafel. In de badkamer zit tevens de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 100 m2
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 177,= waarvan € 50,= voorschot stookkosten
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van elektrische boiler
– gelegen op erfpachtgrond afgekocht tot en met 01 juli 2047
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.