Te koop: Nicolaas Beetsstraat 67 , VLAARDINGEN

Dit 3 kamer appartement met moderne open keuken, lichte vertrekken en balkon is ideaal voor starters. Het appartement is gunstig gelegen nabij een pleintje met speeltoestellen. In enkele minuten wandel je vanaf je woning naar het levendige centrum van Vlaardingen. In de buurt bevinden zich scholen, supermarkten, diverse winkels en het openbaar vervoer.

Indeling:
Open portiek met trap naar de eerste etage. Entree. Hal, met meterkast en trap naar de tweede verdieping. Boven de trap is bergruimte waar de opstelplaats van de cv-combiketel is gesitueerd. Lange gang met toegang tot de diverse vertrekken en separaat toilet. De lichte woon-eetkamer van ca. 31 m2 beschikt over een ruime open keuken en een extra raam aan de zijkant. De open keuken bestaat uit een wandkeukenblok in hoekopstelling en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en een combi magnetron.

De woning heeft een grote slaapkamer (ca. 16m2) met openslaande deuren naar het balkon en vaste vakkenkasten. Daarnaast heeft de woning een kleinere kamer van ca. 6 m2 die momenteel in gebruik is als kledingkamer. De badkamer is volledig betegeld en heeft een ruime inloopdouche, wastafel en spiegelkast. Naast de badkamer bevindt zich het washok met wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 64 m²
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
– Warm water en verwarming middels CV-combiketel
– Eeuwigdurende erfpacht met een jaarlijks canon van €14,09
– Vereniging van eigenaren is niet actief
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.