Te koop: Nicolaas Beetsstraat 39 , VLAARDINGEN

Dit instapklare 3 kamer appartement met moderne badkamer en keuken, lichte vertrekken en balkon is ideaal voor starters of beginnende gezinnen. Het appartement is gunstig gelegen nabij een pleintje met speeltoestellen. In enkele minuten wandel je naar het levendige centrum van Vlaardingen. In de buurt bevinden zich scholen, de supermarkt en het openbaar vervoer. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en recent is er een nieuwe cv ketel geplaatst.

Indeling:
Open portiek met trap naar de eerste etage. Entree. Hal, met meterkast, toegang tot de woonkamer en slaapkamer 1 (ca. 3.90×2.75). Lichte woon-eetkamer van ca. 26 m2 voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer toegang tot badkamer, toilet, keuken en slaapkamer 2. Badkamer volledig betegeld met wastafelmeubel en regendouche voorzien van extra handdouche en massagestralen. Toilet volledig betegeld. Keuken met keukenblok, 4-pits gasfornuis, oven, combimagnetron, afzuigkap en koelkast. Tevens is er in de keuken wasmachine aansluiting en hangt er een nieuwe cv ketel. Slaapkamer 2 (ca. 2.85×2.00) voorzien van laminaatvloer met deur naar balkon. Balkon (ca. 3.75×1.40) voorzien van vlonders en bergkast.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 58 m².
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
– Warm water en verwarming middels CV-combiketel (2018).
– Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €75,=
– Eeuwigdurend recht van erfpacht met een vaste lage canon van circa € 15,= per jaar.
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.