Te koop: Nicolaas Beetsstraat 33 , VLAARDINGEN

Starters opgelet!! Leuk, licht, sfeervol en goed onderhouden appartement gelegen op een leuk plekje in de Nicolaas Beetsstraat. Op loopafstand van het Vlaardingse centrum, verschillende uitvalswegen en openbaar vervoer verbindingen. Het appartement is sfeervol afgewerkt en kan werkelijk zo worden betrokken.

Indeling:
open portiektrap naar de 1e verdieping; entree appartement; hal; bergruimte met de mogelijkheid tot het plaatsen van een fiets; lichte wooneetkamer (ca. 8.75×3.80/2.75) met een massief eikenhouten vloer, en stucwerk wandafwerking; luxe Bruynzeel ‘Piet Zwart’ keuken (ca. 2.90×1.90) met blauwfront hoekkeukenblok voorzien van koel-vriescombinatie, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, Boretti fornuis met oven en gaskookplaat, vaatwasser, natuurstenen aanrechtblad, metro wandtegel en toegangsdeur tot het balkon (ca. 4.60×1.35) op het oosten; voorslaapkamer ( ca. 4.50×2.00)met massief eikenhouten vloer en stucwerk wandafwerking; badkamer (ca. 2.75×2.00) met ligbad op pootjes, douchecabine, vaste wastafel, designradiator en Jugendstil tegels; toilet;

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 60m2
– de woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en aan de voorzijde HR ++ glas
– verwarming en warm water middels CV combiketel (2012)
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 100,=
– eeuwigdurend recht van erfpacht met een jaarlijkse canonverplichting van € 13,67
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.