Te koop: Nachtegaallaan 105 , MAASSLUIS

Aan de fraaie en groene Nachtegaallaan gelegen, uitstekend onderhouden en zeer ruime hoekeengezinswoning met zij-aanbouw, moderne, luxe Siematic keuken, enorme woonkamer met plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming, diepe achtertuin op het zuiden met houten chalet en garage en zijachterom. Aantrekkelijke ligging in prettige woonomgeving met onder meer kinderboerderij/ park, winkels, openbaar vervoer en bibliotheek op loopafstand.

Indeling:
Ruime fraai aangelegde voortuin; entree woning; ontvangsthal met plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming, toilet met fonteintje en meterkast (12 groepen+aardlekschakelaar); zeer ruime wooneetkamer (ca. 60m2) met plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming, vernieuwde plafonds, gestuukte wanden en toegangsdeur tot de achtertuin; open keuken voorzien van luxe Siematic keukenblok met was/werk eiland en hoekkeukenblok voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast, combimagnetron, stoomoven, afzuigschouw, quooker, close in boiler en rvs spoelbak; open trap naar de 1e verdieping; dubbele overloop met vaste kast; slaapkamer 1 (ca. 4.40×3.40) met vast kastenwand en toegang tot het balkon; slaapkamer 2 (ca. 3.50×4.00/2.55); slaapkamer 3 (ca. 3.40×2.90); badkamer (ca 2.60×2.00) voorzien van moderne vloer en wandtegel, douchecabine met massagedouche, wastafelmeubel, designradiator en wandcloset; trap naar de zolderverdieping; overloop; zolderkamer (ca. 6.20×5.20/3.40) met dakkapel aan de voorzijde, infrarood cabine en vaste kast met wasmachineaansluiting en opstelplaats voor de CV combiketel;
Fraai aangelegde, ruime achtertuin (ca. 10.00×6.00) met siertegels, elektrische zonwering, houten chalet en garage (ca. 7.00×3.00) voorzien van elektra en zijachterom!

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 160m2
– Gelegen op 214m2 eigen grond
– Verwarming en warm water door middel van CV combiketel en close in boiler
– Uitgebreide elektrische installatie met 12 groepen
– Zijaanbouw 2006
– Nieuwe Siematic keuken 2006 met luxe inbouwapparatuur
– Nieuwe badkamer 2003
– Nieuwe achtergevel 2000
– Elektrische zonwering aan de gehele achtergevel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.