Te koop: Mr. Troelstrastraat 8 , VLAARDINGEN

In de gewilde Marktbuurt gelegen, gemoderniseerde en goed onderhouden 3-kamer bovenwoning op de 2e verdieping met riante doorzonwoonkamer van ca. 35m2. De woning heeft een sfeervolle uitstraling, is volledig voorzien van dubbel glas, beschikt over een moderne keuken, nette badkamer en over een eigen centrale verwarming installatie. Letterlijk het zonnetje in Huis!

Indeling:
stenen portiektrap naar entree woning op de 1e verdieping. Entree woning, binnentrap naar de 2e verdieping. Kleine hal. Lichte woonkamer (ca. 9.30×4.00) voorzien van grenen houten vloer, schouw, gashaard, cv-kast met cv-combiketel en aansluiting wasautomaat, aan de voorzijde kunststof kozijnen met dubbel glas en achterzijde hardhouten openslaande deuren met dubbel glas naar balkon. Balkon op het zuid westen. Deels betegeld toilet. Moderne keuken (ca. 2.00×2.00) voorzien van laminaatvloer, kunststof, betonlook aanrechtblad, koelkast (tafelmodel), gaskookplaat, afzuigkap, inbouw oven en kunststof kozijnen met dubbel glas. Geheel betegelde badkamer (ca. 3.00×0.90) voorzien van douchecabine, design radiator, wastafel en raampje. 1e slaapkamer (ca. 4.45×2.00) voorzien van gelakte grenen vloer, gipsplaten plafond en kunststof kozijnen met dubbel glas. 2e slaapkamer (ca. 4.50×2.00) voorzien van gelakte grenen vloer en kunststof kozijnen met dubbel glas.

Berging box op de begane grond.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 70m2;
– eeuwigdurende erfpacht € 18,60 per jaar;
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €35,=
– verwarming en warm water door middel van cv ketel;
– oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.