Te koop: mr. L.A. Kesperweg 3 D, VLAARDINGEN

Gunstig gelegen ruim en zonnig 3-kamer appartement op de vierde verdieping. De woning beschikt over twee slaapkamers en aan de voor- en achterzijde een balkon met vrij en groen uitzicht. De woning is gelegen op loopafstand van stadspark het Hof, metrostation Vlaardingen Oost en het winkelcentrum ‘Hogendorpkwartier’. Ook de uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Begane grond.
Afgesloten entree voorzien van bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis. Het appartementen complex beschikt over een lift, deze stopt tussen de verdiepingen.

4e verdieping.
Entree. Hal met vaste kast toegang tot de diverse vertrekken. De ruime, lichte woonkamer is voorzien van vloerbedekking, een roomdivider om een extra kamer te creeren en heeft een deur naar de badkamer. Dichte Amerikaanse keuken met toegang tot het balkon aan de voorzijde. De keuken beschikt over een gaskomfoor, wandkeukenblok en een losse koelkast. In de keuken is de opstelplaats van de cv-combiketel.

De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en geven een vrij uitzicht over het park. Beide slaapkamers geven toegang tot het balkon aan de voorzijde gelegen op het oosten. Slaapkamer 1 beschikt over een wastafel. Slaapkamer 2 beschikt over twee vaste kasten. De badkamer beschikt over een doucheruimte, wastafel en geeft toegang tot het toilet. Vanuit de badkamer is tevens het balkon aan de achterzijde toegankelijk. Dit balkon is gelegen op het westen.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 79 m2
– afgesloten berging in de onderbouw
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 155,=
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.