Te huur: Mijnsherenlaan 53 D, ROTTERDAM

Wij krijgen verschillende woningtypes te huur aan Mijnsherenlaan in Rotterdam. De huurprijzen zijn vanaf € 975,= per maand.

TE HUUR: Mijnsherenlaan 53D te Rotterdam.
4-KAMER BOVENWONING

Indeling:
Entree. Hal met trap naar woonverdieping.

2e verdieping
Hal met toilet trap 1e en toegang tot de diverse vertrekken. Hal met toilet, meterkast, trap naar 4e verdieping en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met toegang tot klein balkon. De luxe keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon. Aan de voorzijde is slaapkamer 1 gelegen, deze slaapkamer beschikt over een erkertje. Naast slaapkamer 1 is slaapkamer 2 gelegen.

4e verdieping
Overloop met opbergkast, vaste kast met cv opstelplaats en toegang tot de overige vertrekken. Luxe badkamer aan de achterzijde met toilet, ligbad en douche. Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

BIJZONDERHEDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 1245,= per maand
– inkomensnorm € 3.500,= bruto per maand
– Huurcontract minimaal 1 jaar
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
– oplevering kan snel
– Wij verzoeken u vriendelijk om de brochure te downloaden en het inschrijfformulier in te vullen. Deze kunt u ingevuld naar ons mailen. Alleen dan maakt u kans op de woning.