Te koop: Merwedestraat 33 , SCHIEDAM

Modern afgewerkte 3-kamer maisonnette gelegen op de begane grond en eerste verdieping met een heerlijke achtertuin op het zuid westen. Het complex is gelegen aan de buitenrand van Schiedam Zuid. Nabij de uitvalswegen A4 en A20 en er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer. De wandelpromenade aan de Maasboulevard ligt op korte afstand, net als de winkelstraat Groenelaan en het centrum van Schiedam zijn op enkele minuten fietsafstand gelegen.

Indeling
Begane grond:
entree, hal met vaste kast met elektrische installatie. Sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 8.50×3.95/1.95m) voorzien van plavuizen vloer, net afwerkte wanden en ornamenten plafond. Deur naar de fraai aangelegde achtertuin. Semi-open keuken voorzien plavuizen vloer, nette keukeninrichting in hoekopstelling met boven en onderkasten, gaskookplaat 2018, afzuigkap, vaatwasser en oven 2018, plafond uitgevoerd in kraalschroten met inbouwverlichting. Tussenhal met toilet voorzien van fonteintje, betegelde vloer en wanden.

De zonnige gelegen achtertuin is aangelegd in twee niveaus met een betegeld terras aan de woonkamer en een verdiept deel voorzien van sierbestrating en kunstgras. Houten schuur voorzien van elektra en achterom. 2e (inpandige) berging-box op de 1e verdieping in het complex.

1e verdieping: overloop voorzien van een moderne laminaat vloer, spuitwerk wanden en plafond. Luxe afgewerkte badkamer voorzien van betegelde vloer en wanden, wastafelmeubel, spiegel en ligbad. Slaapkamer I aan de achterzijde (ca. 3.95m x 3.80m) voorzien van laminaat vloer. Slaapkamer II aan voorzijde (ca. 2.80m x 3.95m) voorzien van laminaat vloer en radiator met sierbetimmering. Betegelde berging/washok voorzien van wasmachine aansluiting. Vaste kast met c.v. combi ketel en installatie mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 82m2
– De woning is gelegen op erfpachtgrond tm 2092, waarvan de canon is afgekocht tot 01-02-2043.
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel AWB 2009
– goed geisoleerde woningen met dubbel glas, vloer- en muurisolatie.
– actieve vve met een maandelijkse bijdrage van €110
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.