Te koop: Mendelssohnplein 9 d, VLAARDINGEN

OPEN HUIS MAANDAG 10 DECEMBER 2018 VAN 15.30 – 17.30 UUR!

Met vrij uitzicht over het Mendelssohnplein leuk, licht en goed onderhouden 3-kamer appartement met 2 balkons en eigen kelderbox in de onderbouw. Het appartement ligt op loopafstand van het Vlaardingse centrum en gunstig ten opzichte van openbaar vervoer verbindingen.

Indeling:
entree middels gesloten portiek. Trap naar de 4e verdieping, hal met garderobekast. Geheel betegeld toilet. Lichte wooneetkamer (ca. 8.22×4.10/2.40) met openslaande deuren naar het voorbalkon (ca. 7.50×1.00) op het noordoosten. Half open keuken met modern keukenblok voorzien van gaskookplaat, blokschouw, wasmachineaansluiting en voldoende kast en laderuimte. Deur naar het achterbalkon (ca. 4.00×1.00) op het zuidwesten. Slaapkamer 1 (ca. 3.00×3.05) met schuifpui naar het voorbalkon. Slaapkamer 2 (ca. 3.80×2.40) achterzijde. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.95×2.00) met douchehoek en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 66 m2.
– eigen kelderbox in de onderbouw.
– 2 balkons.
– gelegen op eigen grond.
– verwarming middels blokverwarming.
– warm water door middel van een geiser 2017.
– het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
– actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca. € 145,= exclusief stookkosten.
– voorschot stookkosten € 65,= per maand. Verkoper krijgt jaarlijks geld terug.
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.