Te koop: Mendelssohnplein 39 c, VLAARDINGEN

Wat een plaatje is deze woning op het Mendelssohnplein! Het appartement ligt op de 3e woonlaag en maakt deel uit van een net en verzorgd appartementencomplex met een actieve vereniging van eigenaren. De woning telt 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een moderne keuken. Aan de voorzijde is er vrij uitzicht over het parkje met een leuke speelvoorziening voor kinderen. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, alle wanden zijn strak gestuct en door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer. Het Mendelssohnplein ligt in de Vettenoordse Polder op loopafstand van het centrum van Vlaardingen. Er zijn diverse scholen in de omgeving, er is voldoende openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn om de hoek!

Indeling.

Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de kelderboxen.

3e verdieping:
Entree. Hal met vaste kast waar de opstelplaats van de boiler en de wasmachine aansluiting is gesitueerd en toegang tot de diverse vertrekken. Ruime woonkamer (voorheen 2 kamers) met veel lichtinval, open keuken en toegang tot het balkon. De luxe open keuken beschikt over voldoende kast- en opbergruimte in hoekopstelling, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel/vriescombinatie, vaatwasser en een Quooker-kraan. Het balkon is ca. 5 m2 en gelegen op het oosten.

Moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, strakke vloer- en wandbetegeling, ruime inloopdouche, wastafelmeubel met een natuurstenen waskom en een zwevend wandcloset. De woning beschikt over drie slaapkamers. Slaapkamer 1 (ca. 11 m2) is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Slaapkamer 2 (ca. 12 m2) is gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 3 is ca. 8 m2, voorzien van een schuifkastenwand en tevens gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 85m2
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 212,= m2
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van elektrische boiler
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.