Te koop: Mendelssohnplein 2 a, VLAARDINGEN

Gelegen aan het Mendelssohnplein vindt u deze ruime 4-kamer benedenwoning met vrij uitzicht en brede, diepe achtertuin. De woningen zijn hier rustig gelegen rondom een gezellig groen plein met veel speelgelegenheid voor de kinderen. Er is veel parkeerruimte in de straat en u kunt lopend naar het centrum van Vlaardingen! Tevens vindt u het openbaar vervoer om de hoek. Niet voor niets zijn de woningen aan het Mendelssohnplein ingeschreven als Beeldbepalend; door de bijzondere uitstraling wil de gemeente deze graag behouden.

Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een moderne keuken en toilet. Er is een actieve VvE van waaruit al veel renovaties zijn uitgevoerd; in het voorjaar van 2015 zijn de balkons gerenoveerd, het dak is vervangen en de voor- en achtergevels zijn opnieuw gevoegd, gereinigd en geimpregneerd. Kortom; u zult hier een heerlijke woning aan hebben!

Indeling:
Entree via portiek met meterkast. Entree, centrale hal met vaste kast en met toegang tot de vertrekken.
Toilet. Gedeeltelijk betegelde badkamer met douchehoek, wastafel en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer I aan de achterzijde.

Slaapkamer II aan de voorzijde.

Aan de voorzijde vindt u een lichte woonkamer met ochtendzon en vaste kast. Via de woonkamer heeft u toegang tot slaapkamer III. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een moderne keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, rvs oven met kookplaat en afzuigkap. Via de keuken bereikt u het balkon met trap naar de ruime zonnige achtertuin (ca. 12.00×8.00) op eigen grond en op het westen gelegen. Onder het balkon is er een afgesloten bergruimte.

De woning beschikt over een eigen berging. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte in de onderbouw, o.a. voor de stalling van fietsen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar: 1948;
-Woonoppervlakte: 74 m2;
-Inhoud: 220 m3;
-Berging van ca. 5 m²;
-Gelegen op eigen grond;
-Verwarming via blokverwarming;
-Warm water d.m.v. huurgeiser;
-De elektrische installatie bestaat uit 3 groepen en een aardlekschakelaar;
-Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca. € 145,= exclusief stookkosten;
-Voorschot stookkosten € 65,= per maand;
-Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.