Te koop: Mendelssohnplein 15 a, VLAARDINGEN

Goed afgewerkt 4 (voorheen 5) -kamer hoekappartement gelegen op eigen grond met een tuin op het zuidwesten. De woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie, direct tegenover een groen wijkpark met speeltuin. In de directe nabijheid bevind zich het centrum van Vlaardingen, de Vlaardingse Haven, het openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen.

Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen, meterkast en toegang tot eigen berging in onderbouw.

1e verdieping:
Entree. Hal met toegang tot de diverse vertrekken. Ruime, lichte woonkamer van ca. 45 m2. Dankzij de hoekligging van het appartement heeft de woning extra ramen aan de zijkant waardoor er nog meer licht inval is. Luxe open keuken met een dubbel wandkeukenblok. Het ene wandkeukenblok is voorzien van voldoende kast- en opbergruimte en heeft een oven en een magnetron. Het tweede wandkeukenblok is in hoekopstelling en voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap en een vergrote koelkast. Vanuit de open keuken is toegang tot het balkon met een trap naar de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een houten berging.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers. Slaapkamer 1 is ca. 10 m2 en gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer 2 ca. 7 m2 thans in gebruik als kledingkamer en 3 ca. 13 m2 zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. Moderne badkamer voorzien van een strakke wand- en vloerbetegeling, een regendouche, het toilet en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 96 m2
– verwarming door middel van blokverwarming
– warm water door middel van elektrische boiler
– actieve VvE € 210,= per maand inclusief voorschot stookkosten (blokverwarming)
– gelegen op eigen grond
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.