Te koop: Melis Stokelaan 86 , VLAARDINGEN

Klussers opgelet! Deze eengezinswoning in de Westwijk van Vlaardingen beschikt over een zonnige tuin, drie slaapkamers en een goede woonkamer. De woning dient intern volledig gerenoveerd te worden, maar biedt veel potentie om er een fijn thuis in te creeren. De woning is gelegen nabij diverse winkels, supermarkten, scholen en het openbaar vervoer. Ook de uitvalswegen zijn makkelijk en eenvoudig bereikbaar.

Indeling:

Begane grond.
Entree. Hal met meterkast, toilet en trapopgang naar 1e verdieping. Vanuit de hal zijn de berging, keuken en woonkamer toegankelijk. De keuken en de berging zijn gelegen aan de voorzijde. De keuken is eenvoudig en bestaat uit een wandkeukenblok met spoelbak en gasfornuis. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, beschikt over een moederhaard en geeft toegang tot de diepe achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een achterom.

1e verdieping.
Overloop met toegang tot de diverse vertrekken. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een open doucheruimte en een wastafel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 77 m2
– verwarming door middel van moederhaard
– warm water door geiser
– gelegen op erfpacht grond met een jaarlijks canon van ca. € 69,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.