Te koop: Meijersstraat 16 , VLAARDINGEN

Ben je op zoek naar een leuke, betaalbare eengezinswoning? Kom dan kijken en laat je verrassen door deze heerlijke eengezinswoning met zonnige achtertuin op het westen gelegen. Leuke, kindvriendelijke ligging nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Begane grond.
Entree. Hal biedt toegang tot de keuken, het toilet, de woonkamer en een trap naar de 1e verdieping. Het toilet is half betegeld. Ruime keuken met eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de binnen berging die geschikt is als was/droogruimte. De woonkamer van circa 23m2 is voorzien van een laminaat vloer en biedt toegang tot de tuin van 34 m2. De tuin is gelegen op het westen en beschikt over een schuur en een achterom.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en op de overloop is een vaste schuifwandenkast. Slaapkamer (1) van (ca. 3.50 x 2.65) met vaste kast voorzien van CV- installatie. Slaapkamer (2) (ca. 4.35 x 2.60).
Slaapkamer (3) van (ca. 4.35 x 2.35).

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 80m2
– gelegen op 114m2 eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel, 2016
– de zijgevel is opnieuw gevoegd in 2006.
– dakbedekking vervangen in 2011
– nieuwe groepenkast 2003
– oplevering in overleg, voorkeur verkoper november 2019

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.