Te koop: Liesveld 107 , VLAARDINGEN

Wonen in het gezellige centrum van Vlaardingen met alle voorzieningen om de hoek? Dat kan in dit ruime appartement met balkon, welke direct boven het winkelcentrum is gelegen. Dit 3, voorheen 4-kamer appartement beschikt over een lichte woonkamer, nette keuken en recent vernieuwde badkamer. Daarnaast heeft het appartement een eigen berging in de onderbouw.

Indeling:
Gedeelde portiek met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift. Deur naar berging in de onderbouw.

4e verdieping:
Entree. Hal met meterkast, berging en toegang tot de diverse vertrekken. De lichte woonkamer is ca. 24 m2 voorzien van een nette laminaatvloer en biedt toegang tot slaapkamer 1. Slaapkamer 1 (ca. 10m2) is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

De keuken beschikt over een wandkeukenblok in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en oven. De ruime badkamer is recent vernieuwd en beschikt over een toilet, douchecabine, wastafelmeubel en handdoekenradiator. Tevens zit de wasmachine aansluiting in de badkamer.

Slaapkamer 2 (ca. 17 m2) is een doorgebroken kamer gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Tevens is het mogelijk om hier de oorspronkelijke indeling van twee slaapkamers terug te brengen. Vanuit slaapkamer 1 is het balkon toegankelijk. Het balkon is gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 74 m2
– volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €145,00
– erfpacht met een jaarlijks canon van ca. €36,=
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.