Te koop: Leeuwerikstraat 6 , VLAARDINGEN

Gemoderniseerde en ruime 4 kamer-eengezinswoning, in de geliefde wijk Vlaardingen Ambacht, met een heerlijke zonnige tuin op het westen. Deze tussenwoning heeft een woonkamer van ca. 30m2 met serre, een moderne keuken en badkamer. De woning ligt in een typische jaren dertig woonwijk van Vlaardingen, met in de directe nabijheid scholen, de groene Broekpolder, winkels aan het Van Hogendorpkwartier en snelweg A 20. Een leuk huis in een liefelijke straat.

Indeling:
Keurig aangelegde voortuin. Entree woning. Tochtportaal met meterkast. Doorzon woonkamer spachtelputz wanden, verlaagd plafond met ingebouwde verlichting, aangebouwde serre, laminaatvloer en keuken in uitbouw. De keuken is in 2010 vernieuwd met de volgende inbouwapparatuur: koelkast, 4 laden-vrieskast, oven met magnetron functie, 5 pits gaskookplaat en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Open trap naar de verdieping. 1e verdieping. Overloop met laminaatvloer. Uitgebouwde waskamer met aansluiting wasmachine, droger en opstelling CV ketel. Moderne badkamer met fraaie betegeling, hangend toilet, wastafelmeubel, inloopdouche met watergoot. Achterzijde slaapkamer van ca. 8 m2 met een vaste kast en voor hoofdslaapkamer van ca. 14 m2 met ingebouwde kasten.

2e verdieping:
Dubbele dakkapel over de nok heen, waarbij de grote dakkapel aan de achterzijde is uitgevoerd met kunststof kozijn.
Lichte zolderkamer van 10 m2 met bergruimte in de schuine schotten, ingebouwde bedden en een wastafel.

Achtertuin:
De woning heeft een verzorgde achtertuin van ca. 10 m diep en ca. 4.50 breed, op het westen gelegen en voorzien van terras met sierbestrating, elektrische zonwering en achterom. Ruime stenen berging van voorzien van elektra.

Overige
– woonoppervlakte ca. 98m2
– gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met een jaarlijkse canonverplichting van € 16,=
– verwarming en warm water door middel van cv combiketel Remeha
– elektra 6 groepen+aardlekschakelaar
– zonnige tuin op het westen
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.