Te koop: Korte Hoogstraat 30 d, VLAARDINGEN

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Geen zin om eindeloos te moeten klussen? Dan is dit appartement meer dan de moeite waard! De woning is gelegen op de 3e verdieping (top verdieping) en is tevens een hoekappartement. Ideaal gelegen, midden in het centrum van Vlaardingen met winkels en openbaar vervoer binnen handbereik. Koop nu en profiteer als starter van de (mogelijke) vrijstelling van overdrachtsbelasting. Leuker wordt het niet;-)

Indeling
Entree middels een gesloten portiek op de begane grond. Trap naar de 1e verdieping. Kleine galerij. Trap naar de 2e verdieping. Entree appartement. Ruime ontvangsthal met toegang tot alle vertrekken. De hal is voorzien van een strak plafonds met inbouwspots en nette laminaatvloer. Toilet voorzien van geheel net tegelwerk en een wandcloset. Ruime woonkamer, door de hoekligging is het heerlijk licht en heeft het een goede afscheiding tussen living en de eethoek. De woonkamer is voorzien van een nette vloer- wand- en plafondafwerking. Keuken, is gesloten met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit hier bereikt u ook het tweede balkonnetje. Slaapkamer 1, is gelegen aan de Korte Hoogstraat en is ruim van opzet, tevens bereikt u via deze kamer het balkon welke is gelegen op het zuiden. Slaapkamer 2, is gelegen aan de achterzijde. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine/droger en de opstelling Cv-ketel. Via deze kamer heeft u ook toegang tot de badkamer. Badkamer, is voorzien van geheel net tegelwerk, douche cabine en een wastafel.
Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte ca. 72m2
-Woning is gelegen op erfpachtgrond en loopt tot 2054.
-Erfpachtcanon is € 31,00 per jaar.
-Actieve VvE met een maandelijkse bijdragen van € 101,00.
-Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
-Verwarming en warm water middels een Cv-ketel, bouwjaar 2007.
-Ca. 10 jaar geleden is door de VvE het dak vervangen
-Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.