Te koop: Korte Hoogstraat 27 B, VLAARDINGEN

Geheel gerenoveerd en direct te betrekken 4-kamerappartement op de 1e woonlaag van een wooncomplex in het centrum van Vlaardingen. Het appartement is geheel voorzien van nieuwe laminaatvloer, alle wanden zijn uitgevoerd met glasvlies behang, al het binnenschilderwerk is uitgevoerd en een moderne keuken, badkamer en toilet zijn gerealiseerd. Kortom een woning waar u snel in kunt trekken zonder veel werk te hoeven verrichten.

Begane grond:
Entreeportaal met brievenbussen en bellentableau. Afgesloten toegang tot trappenhuis en bergingen.

1e verdieping:
Entree, tochtportaal, gang met meterkast en vaste kast met opstelling boiler (80 liter). Modern gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset. Woonkamer van ongeveer 22 m2 met moederhaard CV en deur naar slaapkamer aan galerijzijde. Keuken aan galerijzijde van ca. 5 m2 met modern keukenblok voorzien van oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, brede spoelbak en tafelmodel koelkast met vriesvak. Slaapkamer aan voorzijde van ruim 10 m2 met deur naar balkon. Twee slaapkamers aan galerijzijde van respectievelijk ruim 6 en ruim 7 m2. Modern afgewerkte, geheel betegelde badkamer met douchehoek, wastafel en wasmachine aansluiting.

Berging
In de onderbouw van het complex ligt de berging van deze woning.

Bijzonderheden:
woonoppervlakte ca. 65m2.
erfpachtcanon is afgekocht tot de einddatum van het recht, te weten 1 maart 2054.
meterkast met moderne installatie.
verwarming door middel van moederhaard CV, warm water via boiler.
actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 115 per maand.
bouwjaar 1955.
oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.