Te koop: Korte Hoogstraat 15 B, VLAARDINGEN

Geheel gerenoveerd en direct te betrekken 3-kamerappartement op de 1e woonlaag van een wooncomplex in het centrum van Vlaardingen. Het appartement is geheel voorzien van moderne laminaatvloer, alle wanden zijn uitgevoerd met glasvlies behang, al het binnenschilderwerk is uitgevoerd en het appartement beschikt over een moderne keuken met inbouwapparatuur, nette badkamer en toilet. Kortom een woning waar je snel in kunt trekken zonder veel werk te hoeven verrichten.

Begane grond:
Entreeportaal met brievenbussen en bellentableau. Afgesloten toegang tot trappenhuis en bergingen.

2e verdieping:
Entree, tochtportaal, gang met meterkast en vaste kast met opstelling boiler (80 liter). Modern gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset. Woonkamer van ongeveer 30 m2 met moederhaard CV. Keuken aan galerijzijde van ca. 5 m2 met modern hoekkeukenblok voorzien van oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en tafelmodel koelkast met vriesvak. Slaapkamer aan voorzijde van ruim 10 m2 met deur naar balkon. Slaapkamer aan galerijzijde ruim 7 m2. Modern afgewerkte, geheel betegelde badkamer met douchehoek, wastafel en wasmachine aansluiting.

Berging
In de onderbouw van het complex ligt de berging van deze woning.

Bijzonderheden:
woonoppervlakte ca. 65m2.
erfpachtcanon is afgekocht tot de einddatum van het recht, te weten 1 maart 2054.
meterkast met moderne installatie.
verwarming door middel van moederhaard CV, warm water via boiler (eigendom).
actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van ca. € 117 per maand.
de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (galerijzijde 2019)
bouwjaar 1955.
oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.