Te koop: Kethelweg 213 c, VLAARDINGEN

Leuk startersappartement gelegen op een centrale locatie in Vlaardingen. Dit 2/3 kamer appartement is netjes onderhouden en direct te betrekken. Het appartement ligt op de derde woonlaag en heeft een eigen balkon en ruime berging in de onderbouw. De woning is gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, wijkpark en ontsluitingswegen (A-20).

Indeling:
Entree door middel van afgesloten portiek. Trap naar 3e verdieping. Hal met meterkast en toegang tot de keuken, woonkamer en toilet. Keuken met modern wandkeukenblok voorzien van 4 pits gasfornuis, combimagnetron, afzuigkap en voldoende opbergruimte. Tevens zit de aansluiting van de CV-ketel in de keuken. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich het balkon gelegen op het oosten. De woon/eetkamer van ca. 25 m2 is voorzien van grote raampartijen met elektrische zonwering (screens) en laminaatvloer. De woon/eetkamer is gesplitst door middel van een toog. Slaapkamer 1 (ca. 4.30×2.65) is voorzien van een laminaatvloer. In de slaapkamer is een vaste kast met wasmachine aansluiting. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de volledig betegelde badkamer (ca. 2.90×1.15) voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. Ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 55m2
– grotendeels kunststofkozijnen voorzien van dubbelglas
– cv combiketel (2009)
– gelegen op erfpachtgrond t/m 2055 met een jaarlijkse canon van €30,=
– gemakkelijk terug te brengen naar originele indeling met 2 slaapkamers
– oplevering kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.