Te koop: Kamerlingh Onnesstraat 40 , VLAARDINGEN

Goed onderhouden en sfeervolle, uitgebouwde, eengezinswoning! De woning is op eigen grond gelegen in een prettige, kindvriendelijke buurt met winkelvoorzieningen, recreatie mogelijkheden en openbaar vervoer op loopafstand. Direct achter de woning ligt een groot grasveld waar de kinderen vrij en veilig kunnen spelen. De woning zelf is met ca. 2 meter uitgebouwd aan de achterzijde en voorzien van een moderne keuken, gestucte wanden en plafond.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en geheel betegeld toilet. Zeer ruime woonkamer met parketvloer, convectorput en schuifpui naar de tuin. Alle wanden en het plafond is voorzien van stucwerk en aan de voorzijde een moderne grijsfront keuken met plavuizenvloer. De keuken is voorzien van opstelling aan beide zijden en uitgevoerd met koelkast, vriezer, combi-oven, afzuigkap, 5 pits gaskookplaat. De koof met verlichting zorgt voor sfeer.

1e verdieping: geheel voorzien van laminaatvloer.
Overloop, vaste kast met opstelling CV-combi.
Slaapkamer I gelegen aan de achterzijde v.v. elektrische rolluiken, airco en schuifkastenwand.
Slaapkamer II, tevens gelegen aan achterzijde v.v. glasvliesbehang.
Slaapkamer III gelegen aan voorzijde v.v. elektrische rolluiken en glasvliesbehang.
De geheel betegelde badkamer ziet er verzorgd uit en het hoge plafond geeft een ruimtelijk effect aan het geheel. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel, wasmachine-aansluiting en 2e toilet.

De tuin is keurig aangelegd, voorzien van bestrating, een houten berging en achterom.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1999
Woonoppervlakte 105m²
Inhoud 275m3
Eigen grond
Verwarming en warm water d.m.v. CV-combi 2017
Achterzijde uitgebouwd met 1.80m
Modern afgewerkt.
De tuin is keurig aangelegd en in 2011 opgehoogd.
Nieuw geplaatste, moderne keuken.
De woning is voorzien van een zogenaamd lessenaarsdak, voorzien van nieuwe dakbedekking in 2008
Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.