Te huur: Jozef Israelsstraat 5 , VLAARDINGEN

Baksteengevels, dakpannen, raamluiken, een houten schuurtje in de tuin. Bomen in de straat en geschoren heggetjes rond het openbaar groen. Je zou er spontaan je stoep van gaan schrobben, zoals de vissersvrouwen hier vroeger deden. De architectuur van de stadswoningen in het Mariskwartier verwijst duidelijk naar het verleden, maar dan met de ruimte en het comfort van nu. Gelegen in het centrum van Vlaardingen ligt dit karakteristieke en ruime appartement in de Jozef Israelsstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 120 m2, is gebouwd in 2018 en heeft een energielabel A. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, supermarkten en het openbaar vervoer. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 2 minuten rijden.

Begane grond:
• Entree, hal met garderobe, toilet en meterkast.
• Ruime woonkamer.
• Open keuken aan voorzijde met hoekkeukenblok.
• Zonnige achtertuin met houten berging en achterom

Eerste etage:
• Drie slaapkamers
• Betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

tweede etage:
• ruime open zolderkamer met washok, opstelplaats cv ketel en bergruimte achter knieschotten.

BIJZONDERHEDEN VERHUUR:
– Netto (kale) huurprijs € 1.255,= per maand
– Huurcontract minimaal 1 jaar
– Huurprijs is exclusief gas, water, licht
– Mocht u concrete interesse hebben dan vragen we u een kopie legitimatie en 3 recente loonstroken en/of jaaropgave aan te leveren. Wij vragen om een IB-60 formulier 2019 (op te vragen bij de Belastingdienst). Voor toewijzing van deze woning voeren wij een kredietcheck uit naar het betaalverleden van de kandidaat huurder, indien u hier positief uitkomt kan de woning worden bezichtigd en mogelijk aan u worden toegewezen.
– Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
– Oplevering 01 september 2020

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.