Te koop: Johannes Poststraat 8 , VLAARDINGEN

Goed onderhouden en modern afgewerkte 3-kamer eengezinswoning met achtertuin op het zonnige zuiden en ruime schuur. De woning is gelegen op loopafstand van het metrostation Vlaardingen West en winkelcentra. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, beschikt over een luxe badkamer, moderne keuken en de vloeren, wanden en plafonds zijn keurig afgewerkt. Recent is de achtertuin opnieuw aangelegd met grijze tuintegels, verlichting en fraaie schuttingen.

INDELING:
Entree, tochtportaal. Gang met plavuizen vloer en garderobe. Volledig betegeld toilet met fonteintje en radiator. Meterkast met moderne groepenkast. Vaste schuifwandenkast met opstelplaats voor de cv ketel, wasmachine en droger.

Tuingerichte woonkamer (ca. 25m2) met moderne laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en trap naar de slaapverdieping. Achtertuin op het zuiden (ca. 50m2) met in het cement gelegde tuintegels, vaste elektra en tuinverlichting, schuttingen, achteringang en ruime berging (ca. 12m2) voorzien van elektra. De tuin is tevens voorzien van een elektrische zonwering en een buitenkraan.

Nette keuken aan de voorzijde. Vanuit het keukenraam kijk je naar de nieuwbouwwoningen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een L-vormig keukenblok met gas op glaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. De vloer is voorzien van een plavuizen vloer.

Verdieping: overloop met vaste kast. Grote slaapkamer (ca. 20m2) aan de achterzijde van de woning, voorzien van vaste kast, airco unit en nette vloerbedekking. 2e slaapkamer aan de voorzijde (ca. 14m2) met nette laminaatvloer.
Volledige (licht en donkergrijs) betegelde, luxe afgewerkte badkamer met douchecabine, wandcloset, wastafelmeubel en verlaagd plafond met inbouwverlichting.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 86m2
– Bouwjaar: 1958
– perceel: 108m2 met recht van erfpacht, erfpacht tot 30-09-2060 vaste canon circa € 64,-p/j
– verwarming en warm water door middel van cv ketel 2005
– moderne keuken met inbouwapparatuur
– luxe badkamer
– 0plevering: in overleg / kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.