Te koop: Johannes Poststraat 4 , VLAARDINGEN

In groene en rustige woonwijk gelegen, uitgebouwde 4-kamer eengezinswoning met achtertuin op het zonnige zuiden en ruime schuur. De woning is gelegen op loopafstand van het toekomstige metrostation Vlaardingen West en winkelcentrum. De woning is voorzien van een luxe badkamer, moderne keuken en de vloeren, wanden en plafonds zijn keurig afgewerkt en de tuin is netjes aangelegd.

INDELING:
Entree, tochtportaal (voormalige inpandige berging). Gang met plavuizen vloer, toilet, meterkast en trapkast.

Tuin gerichte, uitgebouwde woonkamer (ca. 6.50 x 4.80/4.00) met kunststof pui en dubbelglas, laminaatvloer en trap naar de verdieping. Achtertuin op het zuiden (ca. 8.00 x 4.90) met tuinverlichting, drainage voor regenwater, achteringang en ruime berging (ca. 5.00 x 2.00) voorzien van elektra.

Nette keuken (ca. 2,95 x 1,75) aan de voorzijde met dubbelglas en zicht op de nieuwbouwwoningen aan de voorzijde. Keukenblok met granieten aanrechtblad en achterwand, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron. Separate inbouwoven in de kastenwand. Plavuizen op de vloer.

Verdieping: overloop met vaste kast.
Grote slaapkamer (ca. 4.80 x 3.15) aan de voorzijde voorzien van dubbelglas, laminaat en spachtelputz.
Slaapkamer (ca. 4.15 x 2.65) aan de achterzijde met doorloop naar de derde slaapkamer (ca. 4.15 x 2.00). Beide slaapkamers zijn voorzien van dubbelglas, laminaat.

Volledige betegelde, luxe afgewerkte badkamer (ca. 2.00 x 1.70) met inloopdouche, wandcloset, wastafel met spiegel, designradiator en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 94m2
– Bouwjaar: 1958
– perceel: 108m2 met recht van erfpacht, erfpacht tot 30-09-2060 vaste canon circa € 64,-p/j
– verwarming en warm water door middel van cv ketel
– 0plevering: in overleg / kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.