Te koop: Jan Steenstraat 25 , VLAARDINGEN

Fris, leuk speels en goed onderhouden 5-kamer dubbel bovenhuis (110m2) met zonnige achterbalkon. De woning verkeert in een goede en verzorgde staat van onderhoud en kan werkelijk zo worden betrokken. Het Vlaardingse stadscentrum en de Vlaardingse Vaart liggen op loopafstand.

Indeling:
open portiektrap, entree appartement met meterkast en trapopgang naar de verdieping;
Royale overloop met laminaatvloer en berg/garderobekast, modern kleurrijk toilet met hangend closet;
Ruime slaapkamer (ca. 3.50×4.00) aan de voorzijde met laminaatvloer en open kast;
Zeer lichte woonkamer met parketvloer, schouw, glas-in-loodramen en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Op het balkon bevindt zich een bergkast;
Half open moderne keuken in U- opstelling, houten aanrechtbladen, gaskookplaat en afzuigkap.
Vaste afsluitbare trap naar de slaapverdieping; overloop met laminaatvloer, bergruimte, opstelling combiketel en grote dakkapel; Moderne blauw betegelde badkamer met douche, aansluiting wasmachine en handdoekradiator;
Slaapkamer 2 (ca. 3.50×2.90); met vaste kast en dakkapel;
Slaapkamer 3 (ca. 2.15×3.15) met velux dakraam;
Slaapkamer 4 (ca. 3.80×2.15) met dakkapel
Afsluitbare stenen berging, bereikbaar via afsluitbare steeg.

Deze woning is praktisch direct te betrekken en grotendeels voorzien van dubbel glas. Diverse originele details zijn nog aanwezig zoals, paneeldeuren, glas-in-lood bovenramen en ornamenten plafonds.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 110m2
– bouwjaar 1941
– gelegen op eigen grond
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 75,=
– verwarming en warm water door middel van CV combiketel (Vaillant 1995)
– elektra 5 groepen+aardlekschakelaar
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.