Te koop: Insulindestraat 86 , VLAARDINGEN

Modern en strak afgewerkte 4 kamer tussenwoning met 15 meter diepe zonnige achtertuin gelegen in de gezellige Insulindestraat in de Indische Buurt. Door de diepte van de tuin kunt u de gehele dag van de zon genieten. De keuken, badkamer en toilet zijn modern afgewerkt. Kortom een woning die u zo kunt betrekken!

Indeling:
Ruime voortuin. Entree woning. Hal voorzien van meterkast en bergruimte.
Lichte living van ca. 27 m2 bestaande uit de woonkamer met een gestuukte wand- en plafondafwerking, volledig voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming en de nette witte keuken met hoekkeukenblok, voorzien van inbouwapparatuur te weten; gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron.
Tussenhal met toegang tot de achtertuin. Toilet met moderne vloer en wandtegels, wandcloset en fontein. Trap naar de 1e verdieping.
Overloop voorzien van laminaat vloer. Modern betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en opstelplaats voor wasmachine en droger.
Slaapkamer I aan voorzijde ca. 12 m2. Slaapkamer II aan achterzijde ca. 10 m2 met laminaatvloer. Slaapkamer III aan de voorzijde van ca. 6 m2 met laminaatvloer.
Vlizotrap naar de bergzolder.

Diepe gunstig gelegen achtertuin op het zuid-oosten ca. 15 m x 6 m. De tuin is tevens te bereiken via een achterom.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 77 m2
– Gelegen op 165 m2 eigen grond
– Verwarming en warm water door middel van CV combiketel 2013
– Vernieuwde elektrische installatie 6 groepen met aardlekschakelaars
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Luxe badkamer en toilet
– Nette keuken
– Gestuukte wanden en plafonds
– Electrisch zonnescherm
– Oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.