Te koop: Hugo de Vriesstraat 56 , VLAARDINGEN

Een riant, 3 voorheen 4 kamerappartement, gelegen op de vierde verdieping met een royale en lichte woonkamer van ruim 30m2, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en centrale verwarming. Het appartement heeft een mooie ligging aan de rand van recreatiegebied de Broekpolder. Winkels en openbaar vervoer zijn goed te bereiken. Kom snel kijken in dit gunstig geprijsd appartement!

Indeling:
Gesloten entree op de begane grond met bellen en brievenbussentableau, trappenhuis en toegang naar de kelderberging; trap naar de 4e verdieping; entree appartement, hal met meterkast en toilet; lichte woonkamer (ca. 8.10 x 3.80) met laminaatvloer en toegang tot balkon (ca. 4.00 x 1.00) op het oosten; open keuken met barafscheiding naar woonkamer, inrichting voorzien van onder meer inbouwgaskookplaat, afzuigkap en koelkast; slaapkamer I (ca. 3.80 x 2.60) met laminaatvloer en aansluiting op de badkamer met douche en wastafel; Slaapkamer II (ca. 3.80 x 1.90) met opstelplaats cv ketel en wasmachine;

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 67m2.
– gelegen op erfpachtgrond t/m 2058 met een jaarlijkse canonverplichting van ca. €62,17
– actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 92,20 + een jaarlijks € 210,=
– verwarming door middel van cv combiketel (Nefit 2005)
– de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en HR++ dubbele beglazing (2009)
– eigen berging in de onderbouw.
– gezamenlijke inpandige berging voor fietsen, scooters, e.d. met separate ingang.
– in de NVM koopovereenkomst zal de niet bewoond clausule worden opgenomen
– oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.