Te koop: Hoogstraat 25 , VLAARDINGEN

Te Koop, Ruim woon-winkelpand op unieke locatie in het centrum van Vlaardingen. Het pand is op eigen grond gelegen.

In het centrum, op een rustig stukje van de Hoogstraat ligt dit woon/winkelpand. Dit pand laat zich gemakkelijk gebruiken als winkel, atelier, ruimte voor het geven van workshops, kapsalon of administratiekantoor.

Ervaar het gemak van boven je werk wonen! (of het wellicht verhuren van deze ruimte)

De woning is ook louter geschikt als woonruimte. Kies je hiervoor dan heb je een geweldige hoeveelheid ruimte tot je beschikking. Creeer beneden je fitness-hobbyruimte of de slaapkamer voor de kinderen. Hierachter bevindt zich de pantry met een toilet en daarachter een kleine, maar knusse binnenplaats.

Met de Franse trap kom je in de keuken terecht, met een groot zitgedeelte. Hierboven bevindt zich een grote slaapkamer, met naastgelegen bad, douche, toilet en infra-rood sauna.

Aan de voorzijde een ruim balkon met toegang tot het dakterras. Dit fraaie terras geeft een mooi vergezicht over Vlaardingen.

Overtuig uzelf en kom gerust eens een kijkje nemen in dit huis met zijn vele mogelijkheden.

Een netjes afgewerkte woning, welke gelijk te betrekken is.

Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn prima bereikbaar.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 87m2
– gelegen op eigen grond
– verwarming en warm water door middel van cv ketel (2006)
– bestemmingsplan: gemengde doeleinde: wonen/werken
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.