Te koop: Hoogstraat 203 b, VLAARDINGEN

Cityvibes en toch een oase van rust, ruimte en privacy! Midden in het centrum van Vlaardingen gelegen, intern volledig gerenoveerd en ruim bemeten (110m2), 3 kamer dubbel bovenhuis met een heerlijk zonnig en vrij dakterras! Het appartement is geheel voorzien van een strak stucwerk wand- en plafondafwerking, vernieuwde badkamer, keuken en toilet. Door de centrale ligging van het appartement zijn alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling
Begane grond. Entree met meterkast en interne trapopgang naar de 1e verdieping. Entree appartement met eigen binnentrap naar de 2e verdieping. Riante woonkamer van 50 m² met een nette laminaatvloer, een moderne keuken, strak stucwerk wanden en plafonds en een oase aan licht en rust! Ruim en besloten gelegen dakterras van ca. 8m2 met een vrij zicht over het centrum en de directe omgeving. Overloop (eventueel geschikt voor een bureau of kastenwand) met vaste kast voorzien van cv combiketel. Modern afgewerkt toilet met wandcloset. Doucheruimte met douche en met wastafel. Vaste kast met opstelplaats wasmachine en droger. Slaapkamer 1 (3.40×3.10) met nette laminaatvloer, strak stucwerk wand en plafondafwerking en zijraam. Vaste trap naar de zolderverdieping. (Slaap) kamer 2 van maar liefst 30 m², thans in gebruik als leisure room! Deze zolderkamer is multi inzetbaar. Er is voldoende ruimte voor een indeling met 2 slaapkamers en vaste kast, maar kan ook perfect worden gebruikt als “Mancave”.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 110 m2
– gelegen op eigen grond
– geheel voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van c.v. combiketel (gereviseerd najaar 2019)
– moderne badkamer
– modern toilet
– moderne keuken
– actieve vereniging van huiseigenaren met een bijdrage van € 50,– per maand
– oplevering: in overleg, kan snel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.