Te koop: Holysingel 80 , VLAARDINGEN

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE NEMEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER AAN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

In Vlaardingen-Holy op de 2e verdieping gelegen, luxe verbouwd en ruim bemeten 4 kamerappartement (ca. 100m2) met zonnig balkon op het Westen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en is intern volledig gerenoveerd. De woning beschikt over een luxe keuken, luxe badkamer, luxe toilet, strakke wanden en plafonds en een moderne v-groef laminaatvloer.

Inpakken… en verhuizen maar!

Dit appartement is intern geheel gerenoveerd met uitsluitend A-klasse materialen en beschikt over:
– een riante woonkamer
– 3 slaapkamers
– een moderne, luxe en moderne keuken met inbouwapparatuur.
– een uitgebouwde, nieuwe moderne badkamer en zwevend toilet met speciaal gestuukte waterdichte en vuilafstotende wanden
– mooie nieuwe vloeren
– gehele woning dubbel glas (HR++) en (deels nieuwe) kunststof kozijnen
– glad gestuukte wanden en plafonds
– oppervlakte: 100m2

Indeling:

Begane grond: recent gerenoveerde entree met brievenbustableau en afgesloten toegang tot lift en trappenhuis. De berging bevindt zich in de onderbouw.

2e verdieping. De ruime entree/hal biedt toegang tot diverse vertrekken in de woning. In de hal bevindt zich de vernieuwde meterkast met 6 groepen en het eveneens nieuwe, separate, zwevende toilet met inbouwreservoir en gestuukte wanden.

Woonkamer:
Via de hal bereik je de lichte, zonnige en ruime woonkamer (ca. 6.60m x 4.60m) met deur naar het zonnige balkon. Het balkon van 9m2 is voorzien van een zonnescherm en is gelegen op het westen. Door de ligging is er sprake van veel lichtinval en er is een mooi uitzicht. Het appartement is voorzien van een moderne keuken in L-opstelling. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een vaatwasser, geintegreerde gaskookplaat, dubbele magnetron/oven, afzuigkap en koel/vriescombinatie.

Slaapkamer 1:
De riante, lichte slaapkamer (ca. 3.30m x 4.60m) heeft een grote raampartij en biedt nog voldoende ruimte voor een kast.

Slaapkamer 2:
Een lichte slaapkamer aan de achterzijde van het appartement (ca. 4.10m x 2.25m). Er is een zeembalkon aan de achterzijde van deze slaapkamer.

Slaapkamer 3:
Een lichte slaapkamer aan de achterzijde van het appartement (ca. 5.00 x 2.50m). Er is een zeembalkon aan de achterzijde van deze slaapkamer.

Badkamer:
De badkamer beschikt over een luxe inloopdouche en regendouche uit het plafond. De badkamer heeft speciaal gestuukte waterdichte en vuilafstotende wanden, die de badkamer een moderne, strakke uitstraling geven. Bovendien zijn de wanden zeer onderhoudsvriendelijk. Er is een verlaagd plafond met geintegreerde verlichting en een mooie nieuwe wastafel. De wasmachine- en droger aansluiting bevindt zich tevens in de badkamer.

Algemeen:
– woonoppervlakte ca. 100m2
– Geheel voorzien van dubbele beglazing (alles HR++) en (deels nieuwe) kunststof kozijnen.
– Woning is volledig gestuukt en voorzien van een nieuwe keuken en sanitaire ruimtes.
– CV combiketel 2007
– Balkon op het westen
– Eigen berging
– VVE bijdrage EUR 177,–, erfpacht EUR 94,39 per jaar tot 2065.
– Groot parkeerterrein en afgesloten centrale entree
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.