Te koop: Holysingel 522 , VLAARDINGEN

In Vlaardingen Holy gelegen, ruim en verzorgd 4 kamerappartement van ca. 100 m2 woonoppervlak met een zonnig balkon op het westen. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en maakt onderdeel uit van een wooncomplex met een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Het wooncomplex heeft 2 liften en biedt voldoende parkeergelegenheid. In de directe nabijheid bevinden zich scholen, winkelcentrum de Loper, tennispark, recreatiegebied de Broekpolder, openbaar vervoer (bus, tram) en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, tochtportaal, gang met meterkast, vaste kast en toilet met fonteintje. Grote woonkeuken van ca. 10 m2 met eenvoudig L-vormig keukenblok voorzien gaskookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak. In de keuken is voldoende ruimte om een gezellige eethoek te creeren. Lichte woonkamer van ca 30 m2 met laminaatvloer en toegang tot zonnig balkon op het westen. Moderne badkamer, met lichte betegeling, wastafelmeubel, wasmachine aansluiting en douchecabine. Ruime (hoofd) slaapkamer van ca. 16,5 m2 gelegen aan de galerijzijde. 2 slaapkamers van ca. 9,5m2 en 11,5 m2 met vaste kast gelegen aan de balkonzijde. Balkon over de volle breedte van het appartement met elektrische screens en zonwering.

Overige:
– woonoppervlakte ca. 100m2
– gelegen op erfpachtgrond t/m 2065 met een jaarlijkse bijdrage van € 94,39
– bouwjaar 1965
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 178,=
– verwarming en warm water door middel van cv VR combiketel (2008)
– de woning is volledig voorzien kunststof kozijnen met dubbel glas
– eigen berging in de onderbouw
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.