Te koop: Holysingel 232 , VLAARDINGEN

In Vlaardingen-Holy op de 8e verdieping gelegen in 2015 luxe verbouwd ruim bemeten 4 kamerappartement (ca. 100m2) met zonnig balkon op het Westen. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en is intern volledig gerenoveerd. De woning beschikt over een luxe keuken, luxe badkamer, luxe toilet, witte strakke wanden en plafonds en een moderne v-groef laminaatvloer.

Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden complex met een priveparkeerterrein, bergingen in de onderbouw en een lift. Het complex is gelegen op loopafstand van scholen, winkelcentrum “De Loper” en verschillende openbaar vervoer verbindingen (bus en tram).

Indeling
Entree appartement, tochtportaal; gang voorzien van laminaatvloer inclusief plinten en met strak stucwerk wandafwerking; Meterkast met automatische groepenkast, vernieuwde electra met aardlekschakelaar, gas- en watermeter; luxe woonkeuken met laminaatvloer en gedeeltelijke wandbetegeling, witfront kasten en antraciet aanrechtblad. de keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: vaatwasmachine, koelkast, vriezer, elektrische combimagnetron en vierpits gas op glaskookplaat, r.v.s. afzuigkap (schouwmodel), c.v.-kast identiek aan keukenkasten met combiketel. Riante woonkamer (ca. 6.70×4.60) met laminaatvloer inclusief plinten en strak stucwerk wandafwerking. Grote slaapkamer (ca. 4.10×3.40) aan de galerijzijde met laminaatvloer inclusief plinten en strak stucwerk wanden. Toilet met moderne vloer en wandtegels. Luxe badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en spiegel. De badkamer is geheel betegeld met design vloer en wandtegels. In de badkamer is de wasmachineaansluiting. Slaapkamer 2 (ca. 2.25×5.10) met laminaatvloer inclusief plinten en strak stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 3 (ca. 2.20×4.20) met laminaatvloer inclusief plinten en strak stucwerk wandafwerking. Balkon op het zonnige westen. Balkon voorzien van elektrische zonwering.

Berging op de 1e verdieping.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 99m2
– inhoud ca. 270m3
– de woning is volledig gemoderniseerd en heeft een uitstekende afwerking.
– luxe keuken met inbouwapparatuur (2015)
– luxe badkamer en toilet (2015)
– volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– het appartementencomplex heeft een verzorgde uitstraling met een lift en voldoende parkeergelegenheid.
– zeer actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €171,=
– gelegen op erfpachtsgrond t/m 2065 met een jaarlijkse canonverplichting van €94,39
– Gelegen nabij winkelcentrum De Loper en openbaar vervoer op loopafstand van de Vlaardingse Vaart, recreatiegebied
Broekpolder en het groene stiltegebied van Midden-Delfland
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.