Te koop: Holysingel 142 , VLAARDINGEN

Goed onderhouden 4-kamerappartement met geweldig uitzicht gelegen op de 9e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met een gezonde vereniging van eigenaren. De woning beschikt over een luxe badkamer, nette keuken en drie fijne slaapkamers. In de nabije omgeving bevinden zich scholen, winkelcentrum de Loper, tennispark, recreatiegebied de Broekpolder, openbaar vervoer (bus, tram) en de diverse uitvalswegen.

Indeling.
Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en lift.

9e verdieping:
Entree. Tochtportaal. Gang met meterkast, toilet en toegang tot alle vertrekken. De ruime, lichte woonkamer is ca. ..m2 en gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een vaste kastenwand en geeft toegang tot het zonnige balkon. Het balkon is ca. 7 m2 en gelegen op het westen. Nette keuken gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken beschikt over een wandkeukenblok in hoekopstelling, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een losstaande koel/vriescombinatie. In de keuken zit een vaste kast met de opstelplaats van de cv-combiketel.

Slaapkamer 1 (ca. 16 m2) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een vaste kast. De luxe badkamer is voorzien van een strakke antracieten vloer- en wandbetegeling, wastafelmeubel, inloopdouche en wasmachine aansluiting. De overige twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 (ca. 11 m2) en 3 (ca. 9 m2) beschikken beiden over vaste kasten.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 100m2
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 177,=
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijks canon van ca. € 94,=
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.