Te koop: Hogewerf 73 , VLAARDINGEN

Wat een adembenemend uitzicht treft u aan in dit luxe 4-kamer appartement, wat gelegen is op de 20e woonverdieping en waar u op het ruime terras in de middag en avondzon kunt genieten.

Vanuit het ruim opgezette appartement kijkt u de hele omgeving rond in de richting van de Waterweg, Hoek van Holland en Den Haag. De woonkamer met keuken is royaal met een oppervlakte van totaal ca. 60 m2. Het appartement is in een exclusief wooncomplex gelegen met een afgesloten entree, videofoon en eigen parkeergelegenheid. Als u de lift uitstapt bent u direct in het centrum van Vlaardingen. Openbaar vervoer en uitvalswegen in de directe omgeving.

Indeling:
afgesloten entree met videofoon, hal naar 2 liften. 20e verdieping. Vertrekhal met toegang tot de appartementen. Entree appartement. Royale hal voorzien van videofoon, bamboe parketvloer, toilet en inpandige berging. Geheel betegeld zwevend toilet met handwasbakje. Inpandige berging (ca. 2.35×2.20) voorzien van cv-combiketel HR (’99), aansluiting wasautomaat en mechanische ventilatie. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.70×2.05) voorzien van kunststof 2-persoons ligbad, wastafel met zuil, douchecabine, Grohe kranen, design radiator en vloerverwarming. Kleine slaapkamer aan de achterzijde (ca. 9m2). Grote slaapkamer aan de achterzijde (ca. 17m2). Kleine slaapkamer achterzijde (ca. 6m2) Woonkamer (ca. 7.55×5.15) met bamboe parketvloer en draai-/kiepramen. Ruime woonkeuken (ca. 5.20×3.95) met Simatic keukenblok. Toegang tot groot balkon ca. 7.50×2.50,

Eigen bergingbox in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 130m2
– afgekochte erfpacht tot 17-12-2047
– de elektrische installatie omvat 6 groepen met aardlekschakelaar
– maandelijkse bijdrage Vereniging van Eigenaars: € 250,- (woning)
– parkeerplaats te huur op parkeerdek Albert Heijn € 48,= per maand
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.