Te koop: Hogenbanweg 425 , SCHIEDAM

Wat een fijn en centraal plekje! Goed onderhouden 3 kamer (HOEK) appartement met een individuele cv combiketel en kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas. Het appartement maakt deel uit van een actieve vereniging van huiseigenaren en beschikt over 2 slaapkamers, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een tramhalte binnen handbereik waardoor het centrum van Rotterdam snel te bereikbaar is. Ben jij een starter en zoek je een betaalbare woning met een centrale ligging in de Regio Rotterdam? Sla dan nu je slag!
Voor een verdere indruk van de woning verwijzen wij u graag naar de foto’s en voor de afmetingen naar de plattegronden.

Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. Toegang tot trappenhuis en tot de bergingen in de onderbouw.

4e verdieping:
Entree, gang met toilet en vaste kast alwaar de cv-ketel en de wasmachineaansluiting zijn gesitueerd. Lichte, doorgebroken woonkamer met vrij uitzicht over de directe omgeving. Balkon, vanuit de woonkamer via de schuifpui te bereiken. Inpandige badkamer, voorzien van een douche en een wastafel. Keuken met wandkeukenblok en toegang tot het 2e balkon op het zonnige westen. Slaapkamer 1 (ca. 12 m2) met een toegangsdeur naar het balkon. Slaapkamer 2 (ca. 6m2).

Eigen fietsenberging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 55m2
– gelegen op eigen grond.
– actieve VvE, bijdrage VvE € 80,00 per maand.
– isolatie: de woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
– verwarming en warm ter: cv-ketel 2011.
– berging gelegen in de onderbouw.
– oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.