Te koop: Hermanus M H Coenradistraat 35 , SCHIEDAM

Een goed onderhouden 2/3-kamer appartement met prettig veel buitenruimte, gelegen op de 1e verdieping van een populair appartementencomplex. Het terras is gelegen op het zuiden en ca. 25m2 groot. Dus als u overweegt gelijkvloers te gaan wonen, maar niet teveel wenst in te leveren op de buitenruimte, dan is dit een prachtige kans! Het appartementencomplex voelt aan als kleinschalig, waar contact met de buren nog vanzelfsprekend is. De ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen is zeer centraal te noemen. Op loopafstand ligt een klein winkelcentrum met supermarkt, maar ook het grotere overdekte winkelcentrum Hof van Spaland is goed bereikbaar. Openbaar vervoer in de vorm van tram ligt eveneens op steenworp afstand. Dat maakt zelfs het centrum van Rotterdam goed bereikbaar! Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer en een doorgebroken woonkamer, moderne keuken en er is op de begane grond nog een eigen berging.

Indeling:
Begane grond
Entree/hal met brievenbussen en bellentableau. Afgesloten hal met toegang tot de lift en trappenhuis.

1e verdieping
Hal, met vaste kast met daarin de CV Combiketel (Atag 2016) en meterkast (8 groepen+aardlekschakelaar). De woonkamer is gesitueerd op het zuiden en kijkt uit naar het riante terras van ruim 24m2. De voormalige 2e slaapkamer is bij de woonkamer betrokken en doet dienst als werkplek met een vaste schuifwandenkast. De keuken is gelegen aan de galerijzijde. De keuken is voorzien van een modern hoekkeukenblok met inbouw koelkast, vriezer, inductie kookplaat, oven, magnetron en dubbele spoelbak. Gang met toegang tot de slaapkamer, toilet, badkamer en ruime vaste kast. De badkamer is wat gedateerd, maar altijd keurig onderhouden. Er is een separaat ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en een radiator. Ruime slaapkamer aan de galerijzijde. De kamer is groot genoeg voor een 2 persoons-bed met ombouw en een grote kledingkast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 89m2
– actieve vve, de bijdrage per maand bedraagt €193,=
– gelegen op erfpachtgrond tot 1 februari 2039, de canon is afgekocht tot 01 februari 2038
– elektrische zonneschermen zijn ter overname
– riant terras van ca 25m2 op het zuiden
– separate berging op de begane grond
– oplevering in overleg, kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.