Te koop: Hendrik Casimirstraat 132 , VLAARDINGEN

Fraai aan groenvoorziening, nabij winkelcentrum ‘De Loper’, scholen en openbaar vervoer gelegen keurig onderhouden tussenwoning. De woning heeft een speels ingeelde woonkamer met open (gas)haard, leistenenvloer met vloerverwarming, dakkapel aan de voor- en achterzijde en heeft maar liefst 5 slaapkamers. De woning heeft tevens een fraai aangelegde voor- en achtertuin, voorzien van een tuinhuisje en achterom.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, garderoberuimte. Royale woonkamer, voorzien van een gashaard, leistenen vloer en achtergelegen keuken in hoekopstelling voorzien van alle inbouwapparatuur. De achterkant is voorzien van een loopdeur en een glazen pui waardoor er veel lichtinval ontstaat. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van spachtelputz.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 royale slaapkamers allen voorzien van vaste kasten. Badkamer met ligbad, 2e toilet en vaste wastafel met meubel.

2e verdieping: overloop met Velux dakraam, aparte wasruimte met opstelling van de c.v.- en wasapparatuur. 2 riante slaapkamers, beide voorzien van dakkapel en bergruimte.

Bijzonderheden:
woonoppervlakte ca 128m2
Erfpacht € 243,- per jaar. Einddatum 31-08-2066.
De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.
Uitgebreide elektrische installatie met 8 groepen, vernieuwd in 2017
Vloerverwarming begane grond. Systeem doorgespoten in 2018
C.V.-combiketel Intergas uit 2004
Buitenschilderwerk grotendeels 2018 uitgevoerd.
Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.