Te koop: Havenstraat 74 , VLAARDINGEN

Zeer karakteristieke stadswoning aan de Havenstraat te Vlaardingen. De woning is onder architectuur verbouwd (Hilco ten Hoeve, Boffi) met hoogwaardige materialen afgewerkt en midden in het centrum gelegen op eigen grond. De totale leefruimte is ca. 97m2. Op de begane grond bevindt zich een geweldige woonkeuken met een luxe maatwerk keuken met Blum beslag. De keuken kenmerkt zicht door praktische opbergruimte, ergonomische indeling, schitterend design en tip-on blumotion. Het gebruikte materiaal is Corian. De keuken is voorzien van Gaggenau en Siemens inbouwapparatuur. Te weten: kookplaat met wokbrander, friteuse, gril en blokschouw met externe motor, vaatwasser, bakoven, steamer met warmhoudlade.

De woning is volledig voorzien van dubbel glas met grotendeels HR++ glas. Zo ook zijn de glas in loodramen uitgevoerd in dubbel glas. Het dak is vernieuwd, geisoleerd en voorzien van geglazuurde dakpannen en de gevels zijn gereinigd, gevoegd en geimpregneerd. De begane grondvloer is geisoleerd en voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. Verwarming en warm water is door middel van een cv combiketel en de slaapverdieping tevens voorzien van een (stille) airco unit.

De woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping en is voorzien van een vaste schuifwandenkast, gestuukte wanden en plafonds met inbouw verlichting (Modular). De badkamer bevindt zich tevens op de 1e verdieping. De badkamer is luxe afgewerkt met moderne vloer en wandtegels, inbouwkranen (Borma) en (regen)douche (Grohe), een vaste kast en een design wastafelmeubel met spiegel en natuurstenen wastafel.

Op de 3e verdieping vinden we de master bedroom. De open zolder geeft een gevoel van ruimte. De dakspanten in het zicht creeren de authentieke sfeer! De slaapverdieping is voorzien van een Velux dakraam, 2 dakkapellen, een 2 vaste kasten en een airco unit. De kap is geisoleerd en voorzien van strak stucwerk afwerking.

Zie jij jezelf wonen in deze schitterende woning in het centrum van Vlaardingen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging waarin je je eigen beleving kan creeren van deze woning.

Onderstaand geven we een opsomming van de belangrijkste kenmerken:
Woonoppervlakte 97 m2
Gelegen op eigen grond
Inhoud van maar liefst 280 m3
Woning verdeeld over drie verdiepingen
Luxe maatwerk keuken met Siemens en Gaggenau inbouwapparatuur
Luxe afgewerkte badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel en inbouwkranen
Schakelmateriaal van Gira met tronic tastdimmers
Buitenplaats van ca. 9m2
Bouwjaar 1874
Volledig voorzien van dubbel glas (HR++)
CV ketel Vaillant 2014 CW5
Geisoleerde kap
Gereinigde en geimpregneerde gevels
Geisoleerde gevels met 8cm isolatiemateriaal en dampwerende folie
Geisoleerde begane grondvloer met vloerverwarming
elektra 18 groepen+4 aardlekschakelaars
Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.