Te koop: Havenstraat 72 , VLAARDINGEN

Zoekt u een leuke 2 laagse bovenwoning met een groot magazijn/werkruimte voor uw bedrijf of hobby op de begane grond? Kom dan eens kijken bij Havenstraat 72 te Vlaardingen!
Dit pand is gesplitst in 2 appartementsrechten. Een ruime werkruimte/magazijn op de begane grond en een 2 laagse bovenwoning. De bedrijfsruimte is ruim 35m² en heeft een eigen entree en een toiletvoorziening. De hobbyist of zelfstandig ondernemer kan hier naar hartenlust werken. Het appartement is verdeeld over 2 woonlagen en heeft ca. 60m2 woonoppervlakte, een ruime woonkamer met open keuken en een slaapkamer en badkamer op de 2e verdieping. De bovenwoning verkeert in een redelijke afwerkstaat, maar dient te worden gemoderniseerd. Het object ligt zeer centraal met het stadscentrum op loopafstand en met een prachtige doorkijk naar het Oranjepark.

Hierbij kort wat zaken op een rij:
– woonoppervlakte appartement ca. 60m2
– gebruiksoppervlakte werkruimte: ca. 35m2
– 2 appartementsrechten, objecten worden niet separaat verkocht
– cv ketel bovenwoning 2010
– hoofddak vernieuwd 2010
– enkel glas
– gelegen op eigen grond
– oplevering kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.