Te koop: Groen van Prinstererstraat 65 , VLAARDINGEN

Ideaal voor de starter die op zoek is naar een knus appartement!
Speels ingedeeld 2 kamer appartement met zonnig balkon, gelegen in de gewilde Marktbuurt. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken en moderne badkamer. De woning bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum van Vlaardingen en alle voorzieningen liggen letterlijk om de hoek.

Indeling:
Open portiek. Trap naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Entree. Hal. Toegang tot de lichte, ruime woonkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon, werkhoek en open keuken. De open keuken is in een u-vorm opstelling en beschikt over twee spoelbakken, combi oven, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De werkhoek beschikt over voldoende kast- en opbergruimte in hoekopstelling en een bureau. Vanuit de woonkamer zijn tevens de slaapkamer en badkamer bereikbaar. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine met massagestralen, toilet, wastafel en mechanische ventilatie. Vanuit de badkamer is de wasruimte toegankelijk. Door middel van twee schuifdeuren is de ruime slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is ca. 12 m2 en heeft twee vaste kledingkasten.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 60 m2
– Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– Volledig voorzien van dubbel glas, grotendeels van kunststof kozijnen
– Maandelijkse bijdrage van de vereniging van eigenaren ca. € 24,=
– Gelegen op erfpacht grond met een jaarlijks canon van ca. € 30,=
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.