Te koop: Groen van Prinstererstraat 56 , VLAARDINGEN

Wat een snoepje! In de marktbuurt van Vlaardingen op loopafstand van het centrum en op eigen grond gelegen, super strak afgewerkt, 3-kamer TURN-KEY appartement op 2e verdieping met ruime woonkamer en balkon op het westen. Het appartement is onlangs van top tot teen gerenoveerd. De woning is volledig voorzien van dubbel glas, strak gestuukte wanden en plafonds, inbouwspots, super de luxe badkamer en keuken en fraaie laminaatvloeren. WERKELIJK ALLES IS NIEUW. Van elektra tot laminaat.

Indeling:
Entree door middel van open portiektrap. Entree appartement op de eerste verdieping. Meterkast met nieuwe groepenkast. Met antraciet grijze vloerbedekking beklede trapopgang naar de tweede verdieping. Kleine overloop. Ruime woonkamer met strak gestuukte wanden en plafonds. De woonkamer sluit aan op het balkon door middel van openslaande deuren. De woonkamer is voorzien van inbouwspots en een licht grijze laminaatvloer. Keuken met luxe, hoogglans witfront hoek-keukenblok voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, gaskookplaat en een afzuigkap. Tevens is in de keuken de cv combiketel gesitueerd. Gang met vaste kast. luxe, volledig betegelde badkamer met inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel met spiegel en designradiator. 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 1 (ca. 4.50×3.05) en slaapkamer 2 (ca. 2.05×2.55). Beide slaapkamers zijn voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR glas, licht grijze laminaatvloer en strak gestuukte wanden en plafonds.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 60m2;
– Bouwjaar 1929;
– nieuwe elektrische installatie 2020;
– nieuwe cv installatie inclusief nieuwe radiatoren 2020;
– nieuwe keuken, badkamer, toilet, wanden en plafonds;
– grotendeels voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas;
– woonkamer op het zuid-westen met openslaande deuren naar het balkon;
– 2 ruime slaapkamers;
– gelegen in geliefde woonwijk Vlaardingen Centrum op loopafstand van de winkels, supermarkten horeca, bioscoop,
casino, theater, zwembad en openbaar vervoer als bus en metro;
– binnen enkele minuten op de snelweg;
– eeuwigdurende vaste lage erfpacht € 13,81 per jaar;
– bijdrage VvE is ca. € 65,= per maand;
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.