Te koop: Groen van Prinstererstraat 55 , VLAARDINGEN

Heerlijk ruim en licht tweekamerappartement gelegen in de Marktbuurt van Vlaardingen. De woning beschikt over een zonnig balkon, doorzonwoonkamer en een ruime slaapkamer. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Vlaardingen en de Broekpolder. In de nabije omgeving zijn diverse scholen, supermarkten en het openbaar vervoer. De verschillende uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar vanaf de woning.

Begane grond.
Open portiek met trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping.
Entree. Hal met meterkast en trapopgang naar de woonverdieping.

2e verdieping.
Ruime, lichte doorzonwoonkamer voorzien van een erkertje aan de voorzijde en inbouwspotjes. De woonkamer beschikt over twee vaste kasten met wasmachine aansluiting en opstelplaats van de cv-combiketel. Vanuit de woonkamer zijn de overige vertrekken bereikbaar. Tweede hal met toilet en toegang tot de keuken en balkon. Nette keuken voorzien van een wandkeukenblok in hoekopstelling, tweepits gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkast. Het balkon is aan de achterzijde van de woning en gelegen op het zuidwesten.

De moderne badkamer beschikt over een strakke vloer- en wandbetegeling, douchecabine, wastafelmeubel, inbouwspotjes en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen. Slaapkamer 1 is ca. 12m2 en beschikt over inbouwspotjes en een schuifwandenkast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 65m2
– volledig voorzien van dubbel glas
– verwarming en warm water door middel van cv-combiketel
– slapende vereniging van eigenaren
– eeuwigdurende erfpacht met een jaarlijks canon van ca. € 25,=
– de niet bewoond clausule zal worden opgenomen in de nvm koopovereenkomst
– oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.