Te koop: Groen van Prinstererstraat 49 , VLAARDINGEN

Fijne benedenwoning met diepe achtertuin in de geliefde marktbuurt van Vlaardingen. De woning beschikt over een ruime open keuken met inbouwapparatuur, fijne woonkamer en een nette badkamer. De woning is gelegen nabij het centrum van Vlaardingen en heeft alle voorzieningen in de buurt.

Indeling:
Entree. Hal met toegang naar de woonkamer. Lichte woonkamer voorzien van een erkertje en een ruime open keuken. De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en beschikt over een ontbijtbarretje, 5-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en een losstaande koel/vriescombinatie. In de woonkamer is door middel van een schuifdeur toegang tot een extra kamer ca. 5 m2, die momenteel in gebruik is als logeerkamer, maar zich onder de huidige condities uitstekend leent voor een thuiswerkkamer. De woonkamer is voorzien van drie vaste kasten waarvan een inloopkast, met opstelplaats van de cv-combiketel, een berging en een kast met wasmachine aansluiting. Tussenhal met toilet en toegang tot de overige vertrekken. Aan de achterzijde van het appartement is de ruime slaapkamer ca. 12 m2 en een moderne badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een nette vloer- en wandbetegeling, inloopdouche en een wastafelmeubel. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd en gelegen op het noordoosten. De achtertuin is diep genoeg voor een hele dag zon en beschikt over een houten berging en een achterom.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte van ca. 75 m2
– grotendeels voorzien van dubbel glas
– actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €50,=
– eeuwigdurende erfpacht met een jaarlijks canon van € 31,46
– oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.